Spannbettlaken topper

Anzeigen als Liste Liste

Artikel 1-12 von 576

Absteigend sortieren

Heb ik voor mijn topdek matras speciale topdek Hoeslakens nodig?

Het antwoord hierop is zowel ja als nee. Een topdek matras heeft een dikte tussen 7 en 12 cm. Dit betekent dat als u hier een normaal hoeslaken overheen zou doen het nogal ruim zit en er ontstaan rillen in het hoeslaken wanneer u zich 's nachts beweegt. Dit ligt niet prettig en wordt algemeen als storend ervaren.

De oplossing lijkt dus een aangepast hoeslaken dat speciaal voor de dikte van deze matras is gemaakt. Het probleem is echter wanneer u een hoeslaken met een kleinere hoekhoogte gebruikt dat deze weer de neiging heeft om in het midden van de matras terug te kruipen zodat er een halve maan ontstaat op uw matras. Dit is mogelijk nog vervelender dan het rillen van een te los zittend hoeslaken.

Wat is dan nu de oplossing?

Slaaptrends.nl is niet alleen maar een webwinkel maar wij zijn tevens fabrikant van bedtextiel. Met onze meer dan 35 jaar ervaring in dit vak zijn wij uitgebreid gaan testen wat nu de beste oplossing is voor het hoeslaken topdek matras. Hierbij zijn we tot enkele opmerkelijke conclusies gekomen:

    • 1. Hoeslaken voor een topdekmatras zijn hoeslakens met een kleinere hoekhoogte! Deze zouden helemaal niet duurder moeten zijn zoals bij velen wel het geval is.

    • 2. Hoeslakens met een kleine hoekhoogte hebben de neiging in het midden van de matras terug te kruipen waardoor deze niet het gehele topdek matras bedekken

    • 3. Te ruime hoeslakens om een matras gaan, doordat u zich 's nachts beweegt, rillen. Dit ligt onaangenaam.

Om bovenstaande problemen het hoofd te bieden en toch niet onnodig dure hoeslakens te moeten kopen heeft Slaaptrends.nl het volgende advies voor uw hoeslaken topdek matras:

Bescherming van uw topdek matras.

U wilt uw topdek matras natuurlijk graag beschermen tegen de gevolgen van vochtverlies en andere oorzaken die uw matras kunnen aantasten. Over het algemeen volstaat een molton hoeslaken hier voor. Omdat u een speciaal topdek matras heeft is het verstandig hiervoor een speciaal molton hoeslaken aan te schaffen. Slaaptrends.nl levert een unieke molton voor uw topdek matras. Dit hoeslaken heeft een speciale "Z-hoek" die net hoog genoeg is voor uw topdek matras en aan de onderzijde ruimschoots onder het topdek matras komt. Hiermee zijn de problemen van het rillen en terug kruipen van het hoeslaken in 1x opgelost. En zo als u van ons kunt verwachten zijn deze molton hoeslaken topdek matras niet duurder dan het gewone molton hoeslaken in dezelfde maat.

Behaaglijk Slapen.

U wilt natuurlijk ook nog zacht en aangenaam liggen en bovendien een hoeslaken hebben die bij uw dekbedovertrek past zodat het geheel ook nog stijlvol oogt. U kunt dan kiezen voor een hoeslaken van Jersey, Badstof, Katoen of Satijn, al na gelang uw persoonlijke voorkeur. Slaaptrends.nl is na uitgebreide tests tot de conclusie gekomen dat dit vooral geen hoeslakens moeten zijn met een kleine hoekhoogte. Het beste neemt u een normaal hoeslaken met een normale hoekhoogte van 25 of 30 centimeter. Het teveel aan hoekhoogte is namelijk precies dat wat u nodig heeft aan de onderzijde van het matras. Het strak aangezette elastiek in deze hoeslakens zorgt ervoor dat het geheel 's nachts keurig op zijn plaats blijft zitten en u van de maximale voordelen van het slapen op een topdek matras kunt genieten.

Conclusie:1. Voor een topdekmatras heeft u een aangepast molton hoeslaken nodig om rillen en terug kruipen te voorkomen.
2. Voor uw slaapcomfort trekt u hier overheen het beste een normaal hoeslaken van Jersey, Badstof, Katoen of Satijn.

Bestel direct uw hoeslaken topdekmatras online:

Hieronder kunt u direct de producten bestellen die uw topdek matras verdient. Maakt handig gebruik van de filters aan de linker kant van deze pagina om snel tot het gewenste topdek hoeslaken te komen. Met onze razendsnelle leveringen kunt u wellicht morgen al genieten van alle voordelen van het slapen op een topdek matras.