Tailles de Couette

Afficher en Grille Liste

Produits 1-12 sur 65

Par ordre décroissant

Dekbedden Afmetingen

U kunt dekbedden in verschillende afmetingen verkrijgen, afhankelijk van de grootte van uw bed en het aantal personen dat u slaapt. Ook u wilt bij uw bed een passende maar comfortabele dekbed deken hebben, en dus moet u de afmeting van de dekbed deken afstemmen op het bed. U heeft bij Slaaptrends dan ook een uitgebreide keus tussen verschillende typen dekbedden met verschillende afmetingen. Daarnaast heeft u ook nog de keus uit verschillende vormen van vulling, elk met zijn eigen kenmerkende voordelen. Zodoende kunt u met uw eigen dekbed wensen bij Slaaptrends de perfecte dekbed afmeting vinden. Bestel online en ook u kunt binnenkort genieten van uw eigen dekbed deken.

1 en 2 persoons dekbed

Met de 1 persoons dekbedden heeft u een enkel dekbed gewoonlijk in de afmeting van 140x200 tot 240 zodat de alleen slapende persoon compleet is bedekt en heerlijk knus en comfortabel kan slapen. Lekker slapen wil toch iedereen en zo ook alle alleen slapende mensen in de familie. Denk aan de alleen slapende kinderen en volwassenen. Maar ook mensen die samen slapen willen lekker de nacht doorkomen met een 2 persoons dekbed. Daarbij denkt u aan afmetingen van 200x200 tot 240. U kunt de dekbedden dan ook in verschillende afmetingen krijgen, samengesteld uit verschillende materialen. Neem een kijkje in de online magazijn voorraad en sla uw slag bij Slaaptrends.

Lits Jumeaux dekbed

Speciale dekbedden afmetingen betreffen de Lits Jumeaux dekbedden. Daarbij is de breedte afmeting van de Lits Jumeaux standaard groter dan de lengte afmeting. Denk daarbij aan een standaard lengte afmeting van 200 tot 220, waarnaast de breedte afmeting 220 tot 260 bedraagt. Zo ziet u dat u met de Lits Jumeaux met verschillende typen vulling kunt genieten van extra grote dekbedden afmetingen. De Lits Jumeaux kunt u daarbij in de enkele vorm krijgen, maar u kunt ook met de vier seizoenen Lits Jumeaux verkrijgen zodat u met een enkele aankoop gereed bent voor het gehele jaar.

Vulling en synthetisch

De verschillende dekbedden in de verschillende afmetingen kunt u met meerdere soorten vulling verkrijgen. Afhankelijk van uw warmte profiel kunt u een keus maken uit onder andere wol, katoen en dons. Dons is goed isolerend, warm en zacht en vederlicht. Wol is compact en zwaarder waardoor u onder de drukkende comfort snel in slaap valt. Katoen heeft een open structuur en daarmee worden vocht en warmte gereguleerd zodat het slaap klimaat onder de dekbed deken heerlijk is en blijft. Neemt u de synthetische dekbed deken dan hoeft u tijdens de nachtelijke rust niet te vrezen voor huismijt en stof. Ook u kunt als allergische persoon goed en comfortabel slapen met de dekbed dekens van Slaaptrends.

Vier seizoenen dekbedden afmetingen

De vier seizoenen dekbedden kunt u ook in alle verschillende afmetingen verkrijgen. Dat betekent dat iedereen het gehele jaar is voorbereid op de verschillende jaargetijden. Lekker slapen willen we allemaal en met de twee dekbed delen in het vier seizoenen dekbed komt u handig het gehele jaar door. De vier seizoenen dekbed bestaat uit een herfst en een zomer deel. Worden beide delen samen gevoegd dan komt u knus en warm de winternachten door. Om ook lekker te slapen neem dan een kijkje bij de verschillende dekbedden afmetingen in de vier seizoenen variant bij Slaaptrends. Zo kan de gehele familie comfortabel de nacht doorkomen.