Draps housses surmatelas coton

Afficher en Grille Liste

Produits 1-12 sur 60

Par ordre décroissant

Topper hoeslakens katoen van 24-Bedding zijn geweven van 100% hoogwaardige percaline katoen. Percaline is fijner dan gewone katoen doordat het op een speciale manier geweven wordt. Het zachte gladde oppervlak dat door deze weeftechniek verkregen wordt, werkt tevens verkoelend op je huid waardoor dit product uitermate geschikt is voor het late voorjaar en de zomer. katoenen topper hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek, waarmee een perfecte pasvorm gegarandeerd is en het dus niet snel zal verschuiven of losraken. Ze zijn geschikt voor alle topper matrassen met een dikte tussen de 5 en 12 centimeter.

Uniek aan topper hoeslakens katoen:

  • Het 24-bedding topper hoeslaken van percailne katoen is verkrijgbaar in moderne kleuren en in diverse verschillende maten.
  • Perfecte pasvorm door rondom gezoomd elastiek. Met een speciale topper hoekhoogte van 12 cm geschikt voor topper matrassen van 5 tot ca 12 cm dikte.
  • 100% katoen - Geteste kwaliteit volgens Öko-Tex Standard 100 - huidvriendelijk, ademend en kreuk verminderend behandeld.
  • Natuurproduct - Makkelijk te reinigen - Machine wasbaar tot 60 °C - Drogen toegestaan bij medium temperatuur. Strijken toegestaan.

Online Bestellen:

Online bestellen op 24-Bedding.com gaat snel en eenvoudig. Maak gebruik van de filters om snel tot de juiste maat en kleur te komen. Vervolgens is het product in een paar eenvoudige klikken al bijna naar je op weg.