flanelle

Impossible de trouver des produits correspondants à votre sélection.

Flanel van Dormisette

 

Gemaakt van heerlijk zacht en warm flanel in de kwaliteit die vroeger zo gewoon was. Bij 24-Bedding.com vindt u flanellen overtrekken van het merk Dormisette. Dit is tevens het enige merk in Nederland waarbij men kan spreken van "De kwaliteit van vroeger".

 

Dankzij de dubbele instop strook van 40 cm behoren slordig opgemaakte bedden tot het verleden. Het flanellen overtrek is zeer geschikt als dekbedovertrek in de wintermaanden. In deze koude maanden zorgt het voor een zacht en warm gevoel, waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust.

 

24-Bedding.com is in Nederland het enige bedrijf dat dit merk mag verkopen. Met een Dormisette overtrek van 24-Bedding.com haalt u dus niet alleen een uniek product in huis, maar kwaliteit is gegarandeerd.

 

Dormisette flanel wordt in Duitsland geweven, gewassen en geruwd. Dit gebeurt met uiterste zorg en juist dit maakt dat dit flanellen dekbedovertrek zich onderscheid van andere merken flanel. Het Dormisette flanellen dekbedovertrek is wellicht iets duurder dan andere merken maar dit verschil betaald zich ruimschoots terug in de levensduur van dit prachtige product.

 

Dormisette Hoeslakens, Lakens en Kussenslopen

 

Naast het Dormisette Flanellen dekbedovertrek leveren we natuurlijk ook bijpassende flanellen hoeslakens, flanellen lakens en flanellen kussenslopen. Ook bij deze producten is de kwaliteit het uitgangspunt geweest. Misschien niet het goedkoopste flanellen hoeslaken maar zeker wel de beste!

Bestel uw Dormisette Flanel direct!