protège-matelas 140 x 210 cm

Op zoek naar een matrasbeschermer passend voor de matrasmaat 140 x 210 cm? Op 24-bedding.com vind u een uitgebreid overzicht van alle soorten matrasbeschermers die beschikbaar zijn voor deze matrasmaat.

Matrasbeschermer 140 x 210 cm

Om uw matras langer mee te laten gaan is het van belang dat u het matras goed beschermt tegen de gevolgen van vochtverlies gedurende de nacht. Vocht nestelt zich namelijk in de matras waar het uiteindelijk de oorzaak is van schimmels en bacterieën. U kunt dit voorkomen met behulp van de matrasbeschermers van 24-bedding.com

Hoe bescherm ik mijn matras afdoende?

Wanneer u gemiddeld vocht verliest gedurende de nacht is een matrasbeschermer van molton of molton stretch genoeg om dit vocht af te vangen voordat het uw matras in trekt. Verliest u meer dan gemiddeld vocht door bv zweten of incontinentie dan raden wij u een waterdichte matrasbeschermer aan. Er zijn verschillende produckten hiervoor die u hier onder vind.

Over deze molton of waterdichte matrasbeschermer kunt u nog een hoeslaken van bijvoorbeeld jersey, badstof, katoen of flanel doen. Ook deze hoeslakens zullen wat extra vocht absorberen maar ze zijn vooral bedoeld voor de verhoging van uw slaapcomfort.

Snel de door u gewenste matrasbeschermer bestellen.

Kiest u hieronder uw matrasbeschermer naar keuze en voeg deze in de juiste maat toe aan uw winkelwagentje. Hierna kunt u op 24-bedding.com snel en eenvoudig het proces afronden waarna wij het binnen 24 uur aan u gaan versturen.