Molton imperméable

Afficher en Grille Liste

Produits 1-12 sur 68

Par ordre décroissant

Waterdichte Moltons beschermen uw matras tegen de gevolgen van overmatig vochtverlies terwijl u slaapt. Een mens verliest 's nachts gemiddeld 1 a 1,5 liter vocht welke door uw beddengoed dient worden opgevangen. Bij de meeste mensen volstaat een normaal molton hoeslaken en daaroverheen een jersey, badstof of katoenen hoeslaken, maar soms is het nodig om uw matras verder te beschermen met een waterdichte molton.

Slaaptrends.nl biedt u waterdichte moltons in 2 typen uitvoeringen:

1. Het plateau model.

Het waterdichte molton plateau model legt direct op het matras en u trekt de elastieke banden om de matras heen. Hieroverheen doet u uw normale molton en een hoeslaken naar keuze. Op deze manier is uw matras goed beschermt tegen de gevolgen van vochtverlies.

<

2. Het Hoeslaken Model.

Een waterdichte molton hoeslaken model combineert het molton hoeslaken met het waterdichte plateau model. Hierdoor krijgt u een hoeslaken dat op het ligvlak waterdicht is en aan de zijkanten gewone katoenen stof heeft. Het voordeel hiervan is dat u bij normaal vochtverlies geen extra molton nodig heeft.

Ademen

Waterdichte hoeslaken van Slaaptrends.nl zijn voorzien van een waterdichte coating van PU. PU coating is een speciaal membraan dat wel waterdicht is maar tevens lucht door laat. Het hoeslaken ademt dus gewoon mee wat weer ten goede komt aan de ventilatie. Onze PU coating kraakt ook niet waardoor u van een heerlijke onbezorgde nachtrust kunt genieten.

Bestel direct gemakkelijk Online:

Hieronder vindt u het waterdichte molton in de 2 beschreven uitvoeringen. Klikt u eenvoudig op het artikel van u keuze en u heeft het waterdichte hoeslaken al bijna in huis.