Hoeslakens

Al 35 jaar onze specialiteit

24-bedding.com is niet alleen een online winkel. Wij fabriceren al meer dan 35 jaar onze uitgebreide collectie. Hierdoor zijn onze hoeslakens in bijna alle matrasmaten leverbaar. Ook heeft u ruime keus in kwaliteit en kleur.

Hoeslaken

Het juiste hoeslaken om uw matras is zeer belangrijk omdat deze de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengt. 24-bedding.com raadt u aan om gebruik te maken van een molton matrasbeschermer te combineren met een hoeslaken van Badstof, Jersey, Flanel, Katoen of Satijn. Deze combinatie draagt zorg aan een uitstekende vochtregulatie en heeft tevens een isolerende werking.

Hoeslakens in alle maten verkrijgbaar

Bij 24-bedding.com ziet u razendsnel of wij de door u gewenste maat op voorraad hebben door op het hoeslaken te klikken. Hieronder staan onze hoeslakens of in het menu Hoeslakens kunt u een keus maken in kwaliteit of afmeting. Alle verschillende kleuren, kwaliteiten of afmetingen worden dan aangeboden. Mocht u uw maat niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook bieden wij een groot assortiment dekbedden, hoofdkussens, matrasbeschermers en dekbedovertrekken aan om uw slaapcomfort te verhogen. Kijk hiervoor in de menubalk!