Massagetafel hoeslaken

Een Badstof massagetafel hoeslaken is speciaal ontworpen voor gebruik in elke fysiotherapie, sport of massage praktijk. Dit massagetafel hoeslaken geeft jouw patiënt extra comfort bij de behandeling en dient tevens ter bescherming van je massagetafel.

Badstof stretch massagetafel hoeslakens van 24-Bedding zijn warmer en meer aangenamer dan gewone massagetafel hoeslakens zoals die van jersey of katoen. Door de speciale breitechniek die gebruikt wordt bij het maken van dit type hoeslaken, ontstaan kleine lusjes op de stof die voor extra isolatie zorgen. Doordat dit hoeslaken gebreid wordt ontstaat er stretch in het doek en dat garandeert tevens een perfecte pasvorm. Het elastiek dat rondom het hoeslaken is genaaid zorgt ervoor dat het hoeslaken zichzelf strak om je massagetafel trekt. Dit hoeslaken is geschikt voor massagetafels van 70 cm breedte tot en met een lengte van 210/220 cm.

Een badstof massagetafel hoeslaken kent 2 varianten en diverse kleuren. Enerzijds is er het stadaard massagetafel hoeslaken en anderzijds is er een massagetafel hoeslaken met een gezichtsuitsparing in het midden. Deze laatste is speciaal geschikt voor massagetafels met een gezichtsuitsparing in de tafel. Beide kunt u hieronder vinden en voordelig online bestellen.