Jersey hoeslakens

24-Bedding Jersey hoeslakens - De perfecte pasvorm!

voor een ongestoorde en aangename nachtrust is het van groot belang dat het hoeslaken waar je op slaapt strak om je matras zit. Ligt een hoeslaken er te los op dan onstaan er makkelijk vouwen in het hoeslaken, hetgeen bijzonder onaangenaam ligt. Is een hoeslaken daarentegen te klein dan krullen de zijkanten terug en komt het matras bloot te liggen.

 

Jersey hoeslaken zijn erg rekbaar doordat ze gebreid worden. De stof heeft hierdoor veel "stretch" waardoor deze gemakkelijker om uw matras zal passen. Eenmaal om de matras zal deze stof proberen terug te trekken en deze eigenschap maakt dat een jersey hoeslaken zo perfect om uw matras zit.

 

Jersey hoeslakens - Hoe fijner garen gebruikt wordt hoe zachter de stof wordt.  

Jersey hoeslaken worden gemaakt van garens van 100% katoen. We gebruiken hiervoor extra garens van hoogwaardige kwaliteit die bijzonder fijn zijn gesponnen. Hoe fijner deze garens zijn, hoe gladder en doorgaans zachter het doek wordt.Bij 24-bedding.com worden overigens garens gebruikt die gemaakt worden van fair trade katoen.

 

Bij de jersey hoeslakens van 24-bedding.com hebben we nog wat extra kwaliteiten aan het doek toegevoegd ter verbetering van de kwaliteit avn de stof. Door elk garen afzonderlijk te kammen worden deze garens nog gladder en dus zachter. Tevens worden bij het kammen, uitstekende katoenvezels glad gestreken. Deze uitstekende vezels zijn de oorzaak van bijvoorbeeld "pillen". Het fenomeen waarbij er zich kleine stofbolletjes op het doek vormen. Deze extra kwaliteit maakt dus dat de jersey hoeslakens van 24-bedding.com van betere kwaliteit en zachter zijn. Ook gaan ze hierdoor langer mee.

 

Jersey Hoeslakens - Hoe was je ze?

Wassen en drogen kunnen zeer schadelijk zijn voor uw jersey hoeslaken als je dit op de verkeerde wijze doet. We leggen je graag uit hoe je de jersey hoeslakens het beste mooi houdt en langer mee laat gaan.

 

  • Voor het eerste gebruik was je het jersey hoeslaken eerst een keer in koud of lauw water. Hiermee spoel je eventuele productie resten uit het doek, maar belangrijker, door deze eerste wasbeurt worden de laaste katoenen vezelz nog een keer glad gestreken.
  • Jersey hoeslakens kun je, al naar gelang de kleur, gewoon mee wassen met andere bonte of witte was.
  • Witte jersey hoeslakens mogen gewassen worden op maximaal 60 graden
  • Gekleurde jersey hoeslakens mogen op maximaal 40 graden worden gewassen
  • Jersey hoeslakens mogen in de wasdroger maar we bevelen het niet aan. Het beste hangt u ze even uit. Indien u ze toch wilt drogen adviseren we de temeperatuur niet te heet in te stellen. (één stip)
  • Jersey hoeslaken hoeven niet gestreken te worden. Na het opmaken kunt u de laatste oneffenheden met de hand of arm glad strijken

Online jersey hoeslakens bestellen op 24-bedding.com

Jersey hoeslakens bestellen op 24-bedding.com gaat snel en eenvoudig. U maakt het beste gebruik van de filters aan de linker kant van deze tekst. Selecteer uw matrasmaat en voeg dan de prodkten toe aan uw winkelwagentje.