Topper hoeslakens

Topper hoeslakens
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 801

Van hoog naar laag sorteren

Topper Hoeslakens - Wat zijn het precies?

Topper hoeslakens zijn speciale hoeslakens die gebruikt worden bij de opmaak van topper matrassen die je tegenwoordig veel vindt op boxspring bedden. De opmaak van deze topper matrassen verdient aandacht en u dient rekening te houden met het feit dat u hier speciale topper hoeslakens voor nodig heeft.

Omdat een topper matras door de regel tussen de 7 en 12 cm dik is is het van belang dat de hoeslakens hierop aangepast zijn. De topper hoeslakens van 24-Bedding.com hebben een speciaal voor top matrassen aangepaste hoek zodat het hoeslaken strak om uw topper matras ligt.

Het is bij topper hoeslakens erg belangrijk dat de hoeken van een topper hoeslaken precies aansluiten bij de dikte van uw topper matras. Met de speciale hoeken in de topper hoeslakens van 24-bedding.com voorkomt u dat er teveel spanning op het topmatras komt te staan waardoor de hoeken omhoog kunnen komen te staan.

Topper Hoeslakens - Hoe maak je een topper matras op?

Een topper matras maak je het beste op met een combinatie van 2 soorten topper hoeslakens waarbij er één dient ter bescherming van uw topper matras en de ander bijdraagt aan uw slaapcomfort.

Bescherm uw topper matras tegen vocht en vuil.

U kunt de levensduur van uw topmatras behoorlijk verlengen wanneer u zorgt voor een goede bescherming tegen de gevolgen van vocht en vuil. 24-Bedding.com adviseert u gebruik te maken van een molton topper hoeslaken of bij veel vochtverlies gedurende de nacht kunt u eventueel gebruik maken van een waterdichte molton topper matrasbeschermer.

Molton is een uitstekende matrasbeschermer omdat deze stof een zeer hoge opname capaciteit heeft. Molton wordt gemaakt uit katoenvezels die na het weven worden geruwd. Hierdoor breken de katoenvezels en wordt de stof dikker en zachter. Deze stof kan bijzonder veel vocht en vuil opvangen die anders in uw topper matras terecht komen.

Verhoog uw Slaapcomfort met een extra topper hoeslaken

Hoewel een molton topper hoeslaken een uistekende bescherming biedt voor uw topmatras, ligt het niet erg aangenaam. Om uw slaapcomfort te verhogen kunt u bijvoorbeeld een jersey topper hoeslaken gebruiken en tevens hiermee de kleur aan te passen aan uw overige beddengoed en zo eenheid en sfeer in uw slaapkamer te creëren. U kunt dit extra topper hoeslaken gewoon over het molton heen doen omdat de topper hoeslakens van 24-bedding.com volledig op elkaar afgestemd zijn.

Online topper hoeslakens bestellen op 24-bedding.com

Topper hoeslakens bestellen op 24-bedding.com gaat snel en eenvoudig. U maakt het beste gebruik van de filters aan de linker kant van deze tekst. Selecteer uw matrasmaat en voeg dan de prodkten toe aan uw winkelwagentje.