Matrasbeschermers

Matrasbeschermers
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 182

Van hoog naar laag sorteren

De levensduur van uw matras verlengen

24-bedding.com heeft een uitgebreid assortiment matrasbeschermers voor uw matras. Van anti slip deken tot matrasbeschermers met noppen voor de bescherming van de onderkant van het matras. Van gewone moltons tot waterdichte moltons voor de bovenkant van het matras.

Bescherm de onderkant tegen schuren

Om de onderkant van uw matras te beschermen, gebruikt u het beste een matrasonderlegger met noppen of voor boxsprings een anti slip deken onder uw topdekmatras. De vele noppen verminderen de gevolgen van schuren en slijtage aanzienlijk. De luchtlaag tussen de matras en de bodem draagt tevens zorg voor een betere ventilatie.

Bescherm de bovenkant tegen de gevolgen van vochtverlies

Als u slaapt, verliest u vocht. Dit vocht wordt meestal in de matras opgenomen. U kunt echter veel van dit vocht laten verdampen als u zorgt voor een goede ventilatie. Lucht moet van boven naar beneden door het matras heen kunnen om het aanwezige vocht te verdampen.

Wanneer u over uw matras een molton matrasbeschermer legt, zal deze veel extra vocht tot zich nemen dat niet in uw matras terecht komt. Molton heeft de eigenschap veel vocht tot zich te nemen hetgeen de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengt.

Wanneer u erg veel vocht verliest door bijvoorbeeld overmatig transpireren ( hyper hydrosis ), kies dan voor een waterdichte matrasbeschermer. De waterdichte matrasbeschermers van 24-bedding.com zijn voorzien van een speciale coating welke wel lucht doorlaten maar geen vocht. Een belangrijk voordeel van onze waterdichte matrasbeschermers is dat ze niet kraken zoals de oude matrasbeschermers vroeger deden. Ook hebben we een molton waterdichte beschermers voor uw hoofdkussen!

De basis van uw beddengoed is nu gelegd!

Bent u ook overtuigd van de noodzaak van een goede matrasbeschermer? Kies hieronder het product dat het beste bij u past en bestel ze snel en eenvoudig op 24-bedding.com