Pillowcases

View as Grid List

2 Items

Set Descending Direction

Uw kussensloop dient heerlijk zacht te zijn en natuurlijk bij uw dekbedovertrek te horen. Maar wist u dat kussenslopen nog meer functionaliteiten hebben? Een kussensloop verlengt bijvoorbeeld de levensduur van uw hoofdkussen.

Verleng de levensduur van uw kussen met de uitgebreide kussenslopen collectie van Slaaptrends.nl.

Om uw kussen te beschermen tegen de gevolgen van vocht gebruikt u het beste een combinatie van een molton kussensloop en de kussenslopen behorende bij uw dekbedovertrek. Door de grote vocht opnemende capaciteit van het molton kussensloop van Carese verlengt u de levensduur van uw kussens aanzienlijk. Een bijkomend voordeel van deze dubbele bescherming is dat er een luchtlaag tussen de twee afzonderlijke slopen wordt gecreëerd en deze draagt zorgt voor een optimale ventilatie.

Waterdichte Kussenlopen

Heeft u last van extra veel vochtverlies? Gebruik dan het waterdichte kussensloop van Slaaptrends.nl. Deze kussenslopen zijn net als onze waterdichte matrasbeschermers speciaal ontwikkeld voor de optimale bescherming van uw hoofdkussen of uw matras.

Een speciale PU coating zorgt ervoor dar er wel lucht door heen kan (ademend) maar geen vocht. De molton laag van dit kussensloop zorgt voor een goede opname van dit vocht.

Extra kussenslopen bij uw dekbedovertrek

Slaaptrends.nl heeft een grote collectie standaard kussenslopen van heerlijk zacht percaline katoen die u als 2de set bij uw dekbedovertrek kunt gebruiken. Door onze uitgekiende kleurstelling is er altijd wel een kleur die precies bij uw dekbedovertrek past.

Bestel snel en gemakkelijk Online

U kunt hieronder het kussensloop van uw keuze aanklikken en vervolgens bestelt u snel en eenvoudig online uw kussensloop.