Molton Fitted Sheets

View as Grid List

Items 1-12 of 58

Set Descending Direction

24-Bedding Molton Hoeslakens - De ideale matrasbeschermer

 

Een Molton Hoeslaken van 24-bedding.com is uitstekend geschikt voor de bescherming van uw matras. Het hoeslaken neemt veel vocht op en dat voorkomt dat dit in uw matras terecht komt. Uiteraard de ideale basis van uw beddengoed en uitstekend te combineren met 1 van onze hoeslakens.

 

Molton Hoeslaken in drie verschillende kwaliteiten:

 

  •                                  Molton de Luxe: Extra zwaar en krimpvrij:

Een extra zwaar geweven molton hoeslaken is door zijn speciale “sanfor” behandeling ( voorgekrompen ) nagenoeg krimpvrij. Het hoeslaken heeft ingezette hoeken en is geschikt voor matrassen tot en met 30 cm. Op aanvraag zijn ze ook beschikbaar voor dikkere matrassen.

 

  •                                   Molton Basic met open hoek:

Het basic molton hoeslaken is eveneens van hoogwaardige kwaliteit katoen geweven maar iets lichter in kwaliteit. Zijn speciale open hoek waar het matras doorheen steekt, zorgt ervoor dat deze altijd eenperfecte pasvorm heeft en op zijn plaats blijft liggen. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot en met 25 cm.

 

  •                                  Molton Stretch Hoeslaken:

Het molton stretch hoeslaken is niet geweven maar gebreid. Hierdoor is het hoeslaken rekbaar en daarmee wat flexibeler dan de geweven basic of de luxe moltons . Het stretch molton hoeslaken bestaat voor 80% uit hoogwaardige katoen en 20% polyester. Het molton stretch hoeslaken is geschikt voor matrassen tot en met 30 cm hoogte.

 

Hieronder kunt u een keus maken uit ons aanbod en eenvoudig en snel bestellen.